OM OS

OM INTELLIGENTCITY

Intelligentcity udvikler og forhandler koncepter til miljøbevidst, giftfri og skjult skadedyrsbekæmpelse. Vores produktportefølje består af intelligente rottefælder til brug over og under jordoverfladen, samt indbygningsmoduler til skjult bekæmpelse i byrummet. Vores sikringsløsninger giver præcis feedback tilbage til brugeren via en database med egen adgang, og kunden får dermed effektiv dokumentation og indsigt i antallet af skadedyr. Vi laver konceptløsninger til kommuner og erhvervskunder.

Hos Intelligentcity brænder vi for at få løsningerne for skadedyrsbekæmpelse med over på den grønne dagsorden. Vi vil sikre den mest bæredygtige sammenhæng mellem en levende, rig og vildtvoksende natur, et fortsat voksende behov for tætbefolkede byer og produktion, og miljøbevidst skadedyrsbekæmpelse. Og vi vil gøre det på en måde så vi både kan bekæmpe, forebygge og monitorere behovet for skadedyrsbekæmpelse hos din organisation, byområde eller virksomhed.

Med dette udgangspunkt startede vi virksomheden i 2018 og servicerer i dag 27 af landets kommuner samt en række nationale og internationale virksomheder med både bekæmpende og forebyggende skadedyrssikring. Vi sørger ikke kun for at din virksomhed kommer effektivt og sikkert af med skadedyrene når I opdager dem. Vi sikrer også via forebyggelse, vores 24/7 skadedyrssikringsløsning, samt nøje udvalgte og egenproducerede fælder der med meget lille fejlmargen registrerer antallet af individer, at skadedyrene opdages inden de når at forvolde skade på jeres forretning. Med vores giftfrie og bæredygtige løsninger er vi i øvrigt med til at sikre at de vilde dyr og natur omkring os ikke lider overlast i forbindelse med skadedyrsbekæmpelsen.